Bonte Installaties

Bonte Installaties biedt een groot spectrum aan installatietechnieken. De verschillende disciplines binnen onze bedrijven werken nauw met elkaar samen. Met zo’n 40 medewerkers, hun vakkennis, technische ondersteuning en specifieke specialismen zijn wij spelers op een breed veld en voeren wij integraal projecten uit.

De installaties in uw woning of bedrijfsruimte worden steeds slimmer en worden integraal ontworpen, aangelegd en aangestuurd.

Door verduurzaming van onze gebouwen gaan installaties een steeds grotere rol spelen. Systeem keuzes worden in de ontwerpfase bepaald waarbij men keuzes maakt in investeringskosten, totall kost of ownership en een comfortabele woon en werkomgeving. Bonte is uw expert om het juiste installatie advies op maat te maken, samen met ontwikkelaars en aannemers, en de aanleg van alle installaties voor haar rekening kan nemen.

Toolboxmeetings met resultaat

Bonte Installaties wil naast uitblinken in de projecten die zij oplevert, ook het hoogst mogelijke niveau van veilig en gezond werken nastreven. Aandacht voor onze medewerkers, het milieu en maatschappelijke omstandigheden is een belangrijke investering in onze organisatie. Eén van de manieren waarop wij hier invulling aan geven is door middel van het organiseren van kwalitatieve Toolboxmeetings.  Deze Toolboxen worden veelal ondersteund door externe kennis van fabrikanten, brandweer, fysiotherapeut of bv veiligheidsmedewerkers.

Ook maken wij gebruik van instructievideo’s van de Bouwbox. Instructiefilms met praktijksituaties spreken meer tot de verbeelding en zorgen ervoor dat het veiligheidsbewustzijn onder medewerkers wordt vergroot. De Bouwbox is een kennisoplossing van Construction Media B.V., naast Toolboxfilms bieden zij ook een audiovisuele VCA cursus aan.

Scroll naar boven