Bonte Installaties | Particulier

Bonte Installaties biedt een groot spectrum aan installatietechnieken. De verschillende disciplines binnen onze bedrijven werken nauw met elkaar samen. Met zo’n 70 medewerkers, hun vakkennis, technische ondersteuning en specifieke specialismen zijn wij spelers op een breed veld en voeren wij integraal projecten uit.

 

Niet alleen ten behoeve van grootschalige projecten, maar juist ook u als particulier kunnen wij met onze technieken van dienst zijn. Van het vervangen van uw CV-ketel, het onderhoud hiervan, een nieuwe dakgoot, loodgieterswerk ten behoeve van uw nieuwe badkamer of keuken, de aanleg, het vervangen van ventilatie binnen uw huis.

 

Bonte Installaties heeft haar eigen servicebedrijf in huis, zodat zij u ook na de bouw en/of installatie van dienst kan zijn.


Onze producten & Diensten

Loodgieterswerk

Een lekkage in huis? Dan wilt u dat deze snel vakkundig verholpen wordt, om zo verdere schade te voorkomen.

Wij zijn u graag van dienst voor al uw loodgieterswerkzaamheden.

Duurzaamheid

Bespaar op uw gasverbruik voor verwarming, door gebruik te maken van een warmtepomp. Met een warmtepomp haalt u warmte uit de buitenlucht, de bodem of het grondwater.

CV-ketel

Bespaar op uw maandelijkse kosten door te zorgen voor een goede CV-ketel die past binnen uw woonsituatie. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden hiervan.


Ventilatie

Het ventileren van uw woning is belangrijk voor uw gezondheid en u bespaart op de maandelijkse energiekosten. Op deze wijze voorkomt u eventuele schimmel of vocht problemen.

Service & Onderhoud

Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel en/of ventilatieapparatuur is belangrijk. Op deze manier voorkomt u onverwachte storingen, die kunnen leiden tot dure reparaties.Neem contact met ons op