Service & Onderhoud

Met regulier onderhoud kunt u veel besparen op uw energiekosten!Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, is een van onze medewerkers uw vaste aanspreekpunt en werkt u zo veel mogelijk met ‘vaste monteurs’ binnen onze organisatie.

 

Wij beschikken over een sterk regionaal netwerk die het mogelijk maakt in geheel Midden Nederland de logische partner te zijn voor grotere en kleinere aannemingsbedrijven en particulieren. Bij een servicecontract wordt u in de winter gegarandeerd binnen 24 uur geholpen. Ook 's avonds en in het weekend. Onze gespecialiseerde monteurs beschikken veelal over alle benodigde onderdelen in hun servicewagen. Mocht een onderdeel niet in de auto voorhanden zijn, dan hebben wij in ons magazijn van alle bekende gasapparaten de onderdelen op voorraad. U hoeft dus nooit lang in de kou te zitten.

 

Voor meer informatie over een onderhoudscontract of voor het aanvragen van een oriënterend gesprek kunt u terecht bij een van onze medewerkers of via ‘contractvormen’ op deze site.