8 strandvilla’s project Hoekszand

In Hoek van Holland bouwen wij aan 8 luxe strandvilla’s welke worden gerealiseerd in project Hoekszand. Deze villa’s komen te staan in de nieuwe wijk l’Avenue Hoek van Holland, een wijk waar veel aandacht is voor groen en ruimte. De woningen grenzen aan het water en zijn met maar liefst 5 slaapkamers ruim van opzet. Veel leefruimte, zowel binnen als buiten en dat op steenworp afstand vanaf de kust.

Er zijn twee verschillende typen strandvilla’s. Er is een villa met een moderne gevel en veel glas én er is een villa met een wat meer klassieke uitstraling. Beiden worden voorzien van alle wensbare luxe en comfort. Een mooi project waar Bonte Installaties aan mee bouwt.

Werkzaamheden Bonte Installaties

Bonte Installaties werkt hier in opdracht van Batenburg bouw & ontwikkeling. We zijn bij dit project verantwoordelijk voor:

  • De installatie van de warmtepompen (bronnen geboord door Nathan)
  • De installatie van de WTW units
  • Loodgieterswerk; aanleg waterleiding/afvoer en riool
  • Aanleg kanalen mechanische ventilatie
  • Plaatsen sanitair in aantal woningen

Goede voorbereiding is het halve werk!

Waar mogelijk worden de werkzaamheden voorbereid in onze eigen prefab werkplaats. Rioleringsbuizen, ventilatiekanalen en leidingwerk worden al op de juiste maat en in de juiste hoek gemonteerd. Dit draagt bij aan een efficiënte werkwijze.

Hoogwaardig afwerkingsniveau

Deze villa’s zijn natuurlijk duurzaam, goed geïsoleerd en worden voorzien van een warmtepomp en wtw-unit. Met zonnepanelen op dak kunnen de toekomstige bewoners genieten van luxe met een lage energierekening. Het afwerkingsniveau van deze woningen is van hoge kwaliteit. Dat wordt genieten aan de kuststreek zodra de villa’s gereed zijn!  

#bontebouwt #villas #vrijstaandewoningen #nieuwbouw #mooiwerk #installatietechniek #nieuwbouwproject #loodgieterswerk #wtw

Aannemer:                             Batenburg bouw & ontwikkeling
Vastgoedontwikkelaar:        WDevelop Vastgoed Ontwikkeling
Architect:                               Wubben.Chan architecten
Projectsite:                            www.hoekszand.nl

Scroll naar boven