Amstelwijck Park fase 3a

Dichtbij de binnenstad van Dordrecht wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Amstelwijck Park. Alles draait in deze wijk om groen en duurzaam. Je kunt er wonen in een prettige omgeving waar je niet alleen frisse lucht inademt maar die je ook een optimale natuurervaring geeft. Amstelwijck wordt voor 40% ingericht met groen en water. Deze royale natuurlijke invulling geeft een groene beleving.

Bonte Installaties bouwt mee aan fase 3a van dit project. In deze fase worden 14 woningen gebouwd; 2 vrijstaande én 12 twee-onder-één-kapwoningen gebouwd. Alle woningen hebben het A+++ label.

Bonte Installaties werkt hier in opdracht van ABB Bouwgroep en is verantwoordelijk voor:

  • Installatie mechanische ventilatie boxen
  • Volledige loodgieterswerk

Bijzonder aan dit project is dat het de bouw van zeer riante en luxe woningen betreft met hoogwaardige afwerking. Dit brengt veel afwisseling in onze werkzaamheden.

Deze woningen vallen binnen het ABB woningconcept: ‘eigenwijs wonen’. Een concept waar wij bij Bonte Installaties gewend zijn mee te werken. Eigenwijs wonen is door ABB Bouwgroep ontwikkeld. ABB bouwt hiermee nieuwbouwwoningen die aansluiten bij ieders wens, budget en kwaliteitseisen. Het concept staat garant voor flexibiliteit én een snel bouwproces. Inmiddels zijn er meer dan 1500 woningen binnen dit concept gerealiseerd.

Bijzonder aan dit project is dat het de bouw van zeer riante en luxe woningen betreft met hoogwaardige afwerking. Zo kunnen de kopers sanitair kiezen via de showroom. Elke badkamer ziet er hierdoor anders uit. Dit brengt veel afwisseling in de werkzaamheden van onze werkzaamheden.

Architect: Gita van Veen van Zeinstra Verbeek Architecten
Opdrachtgever: ABB Bouwgroep

Scroll naar boven