Boskoop Florissant Wonen

Bonte bouwt project Florissant wonen in Boskoop

Florissant Wonen in Boskoop wordt gerealiseerd op een prachtige plek. Het wordt één van de meest groene en waterrijke nieuwe wijken in de Randstand. De opzet van het plan is ruim en de woningen worden gebouwd volgens het BENG-principe (Bijna Energie Neutraal Gebouw).

Nieuwbouwproject Florissant Wonen in Boskoop bestaat uit 83 koopwoningen: waaronder vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap woningen, rijwoningen, hoekwoningen en levensloopbestendige woningen. Allemaal in de rijke jaren 30-stijl met overstekende daken, erkers en robuust metselwerk. Het plan wordt in 2 fases gerealiseerd: fase 1 bestaande uit 60 woningen en fase 2 bestaande uit 23 woningen.

Florissant wonen betekent ook energiezuinig wonen; de woningen zijn gasloos, voorzien van zonnepanelen en de bodemwarmtepomp met vloerverwarming -en koeling zorgt voor een aangename temperatuur in de woning.

Bonte Installaties bouwt mee aan dit project in opdracht van Batenburg Bouw & Ontwikkeling. Wij zijn bij dit project verantwoordelijk voor al het loodgieterswerk en het ventilatiesysteem. Van de aanleg van de waterleidingen en de afvoer tot en met de installatie van het sanitair en het installeren van de ventilatie.

Florissant wonen is een plan met hoogwaardige architectuur waarbij woongenot centraal staat. Het plan is gesitueerd in een groene omgeving met overtuinen, watergangen en windakkers. Met uitzicht over de voormalige kwekerijgronden is het een plek waar de bewoners naar buiten gaan om elkaar te ontmoeten en te genieten van de omgeving. Een plek waar je thuis kunt komen!

Projectontwikkeling: Batenburg Bouw & Ontwikkeling BV ism AM
Architect: Van Egmond Architecten
Projectsite: www.florissantwonenboskooop.nl

Scroll naar boven