Stella Nova Spijkenisse Fase 3A

Stella Nova Spijkenisse

Project Stella Nova betreft de herontwikkeling van de wijk Sterrenkwartier Hoog in Spijkenisse. Het Sterrenkwartier is een typisch naoorlogse wijk die wordt omgetoverd tot een nieuwe, eigentijdse woonomgeving. Het plan bestaat uit verschillende woningtypen, zo is er voor ieder wat wils.

Fase 1 en 2 van het plan zijn afgerond en opgeleverd. Er wordt nu gestart met fase 3a bestaande uit 63 huurappartementen, verdeeld over 2 appartementengebouwen, nabij Winkelcentrum Sterrenhof. Bonte werkt hier in opdracht van ABB en is bij dit nieuwbouwproject verantwoordelijk voor het loodgieterswerk en de WTW-installatie.

De huizenblokken, uit de jaren 60, maken plaats voor twee appartementengebouwen. De omgeving waarin wordt gebouwd straalt stijl en allure uit. De bestaande en nieuwe bebouwing lopen straks vloeiend in elkaar over en dit wordt gecombineerd met veel groen. Stella Nova wordt een groene en fijne woonomgeving. De totale gebiedsontwikkeling van het Sterrenkwartier bestaat uit ruim 400 woningen.

Duurzaam wonen

Stella Nova is een duurzaam nieuwbouwplan. Er is ingestoken op een beter milieu en comfortabel wonen. De nieuwe woningen zijn gasloos en klaar voor de toekomst. Er wordt volop gebruik gemaakt van natuurlijke energiebronnen. De appartementen zijn zeer goed ge├»soleerd en hebben het energielabel A+++. 

De WTW installatie zorgt ervoor dat de nieuwe verse lucht al iets wordt voorverwarmd voordat deze de woning binnen gaat. En de vloerverwarming en- koeling zorgt ervoor dat er altijd een aangename temperatuur is in de woning. Comfortabel en energiezuinig wonen is fijn wonen en ook nog eens goed voor de portemonnee.

Bonte Installaties werkt graag mee aan een project waar aandacht is voor de toekomstige bewoners en hun woonwensen. Aannemer: ABB Bouwgroep (https://www.abbbouwgroep.nl)
Projectnaam:Stella Nova (https://www.stellanova-spijkenisse.nl) 
Woningen/ appartementen: fase 3a: 2 appartementengebouwen bestaande uit in totaal 63 appartementen
Plaats: Spijkenisse

Scroll naar boven