Bonte installaties | Zakelijk

Bonte Installaties biedt een groot spectrum aan installatietechnieken. De verschillende disciplines binnen onze bedrijven werken nauw met elkaar samen. Met zo’n 70 medewerkers, hun vakkennis, technische ondersteuning en specifieke specialismen zijn wij spelers op een breed veld en voeren wij integraal projecten uit.

 

De installatie in uw woning of bedrijfsruimte worden steeds slimmer en worden integraal ontworpen, aangelegd en aangestuurd.

 

Door verduurzaming van onze gebouwen gaan installaties een steeds grotere rol spelen. Systeem keuzes worden in de ontwerpfase bepaald waarbij men keuzes maakt in investeringskosten, totall kost of ownership en een comfortabele woon en werkomgeving. Bonte is uw expert om het juiste installatie advies op maat te maken samen met ontwikkelaars, aannemers en particulieren, de aanleg van alle installaties voor haar rekening kan nemen en ook na de bouw de service en onderhoud kan verzorgen.


Onze producten & Diensten

Loodgieterswerk

Water, cv en gasleidingen, elke situatie kent zijn eigen oplossingen. Als erkend installatiebedrijf kennen we de regelgeving en zorgen voor een veilige en duurzame installatie voor nu en in de toekomst.

CV-ketel

Vakkundig installatiewerk van CV-ketels voor (seriematig) woningbouw en/ of renovatie(s). Als erkend installatiebedrijf nemen wij graag dit gehele traject uit handen.

Duurzaamheid

Besparing op het gasverbruik voor verwarming, door gebruik te maken van warmtepompen. Met een warmtepomp haalt men de warmte uit de buitenlucht, de bodem of het grondwater.


Ontwerp & Engineering

Een goed ontwerp is de basis voor succes. Door ervaring weten we als geen ander waar een goed, esthetisch mooi ontwerp aan moet voldoen.

 

Ventilatie

Ventileren in woningen wordt steeds belangrijker vanwege de hogere isolatiewaarden. Door op juiste wijze te ventileren worden eventuele schimmel of vocht problemen voorkomen.

Service & Onderhoud

Ook de beste materialen verdienen een onderhoudsbeurt. Het is daarom ook raadzaam om de CV installatie jaarlijks te controleren, en eventueel onderhoud uit te voeren.Projecten

Hieronder vind u een overzicht van een aantal projecten die wij in de afgelopen periode hebben gerealiseerd, voor verschillende opdrachtgevers in verschillende plaatsen.

Nieuwbouw: 55 woningen

Locatie: Bakkum

Nieuwbouw: Grondgebonden woningen en transformatie school naar woningen.

Locatie: Capelle aan den IJssel


Nieuwbouw: 21 woningen

Locatie: Middelbeers - De Hille

Nieuwbouw: meerdere woningen

Locatie: Schijndel - Hulzenbraak


Nieuwbouw: 331 woningen

Locatie: Tilburg - Clarissenhof

Nieuwbouw: 54 woningen

Locatie: Boxmeer - Jan TooropstraatNeem contact met ons op